Jeg er ambassadør for Trondheim Maraton fordi:
Halvmaraton under TM 2017 var mitt første løp. Var veldig fornøyd med løypa, nok deltagere til at det er stort arrangement men samtidig ikke for stort og uoversiktlig, god arrangørstab med ryddige og oversiktlige forhold før/ under/ etter løpet, tøff og inspirerende musikk av dj’ene underveis i løypa (viktig med litt rock’n roll), Trondheim er en nydelig by å springe i! Hyggelig å være ambassadør og kunne skryte av et sånt arrangement!

Jeg liker å løpe fordi:
Det er effektiv trening, godt å kjenne at man blir sliten (men samtidig får energi av det), det er godt for kroppsvekta. Godt å bevege seg framover! Dessuten er jeg kommet over det magiske 40-tallet og har behov for å holde formen oppe.

Mine tips til andre som skal Trondheim Maraton er:
Meld deg på (det i seg selv er god motivasjon), spring ditt løp og ikke bry deg om at noen springer fortere enn deg eller har kulere og dyrere klær/ sko. Det er din egen løpsopplevelse som er viktigst!

Mine favoritt løpesko er: kjøpte Hoka Arahi, strålende sko

Det beste jeg vet etter en løpetur er: På vår/ høst/ vinter: Brødskive med brunost og en kopp kakao, på sommeren er det vel et bad i havet/ vann hvis forholdene ligger til rette for det.

Dette tenker jeg på når jeg løper: Musikk og å komme meg fram til mål/ neste delmål

Hvilken distanse skal jeg løpe under TM2018: Satser på halvmaraton!