Lene Nilsen, Børsa

Jeg er ambassadør for Trondheim Maraton fordi jeg elsker og spre treningsglede og å motivere folk til å holde seg aktive. Aktivitet betyr mye for meg og jeg tror at alle kan finne glede i en eller annen form for trening.

Jeg liker å løpe fordi det er den måten jeg kan koble helt av på. I en hverdag med jobb, familie og videreutdanning er hodet alltid fullt, men når jeg løper tenker jeg på absolutt ingenting. Løping er også den letteste måten å slå knockout på tidsklemma på, det er bare å smette i skoa og løpe ut. Dessuten er det deilig å kjenne fra uke til uke at kroppen blir sterkere og mer utholden.

Mine tips til andre som skal til Trondheim Maraton er: Sett deg et mål som er realistisk for DEG, ingen andre. Det er kun deg selv du skal jobbe for. Dersom du har familie: inkluder dem på løpsdagen, arrangementet er for alle i alle aldre og det er fantastisk stemning!

Mine favorittløpesko for tiden er innovate sine x-claw terrengsko. De passer foten min perfekt i tillegg til at de er lette og har godt grep.

Det beste jeg vet etter en løpetur er en lang dusj, en smoothie og en kopp kaffe!

Dette tenker jeg på når jeg løper: Som sagt så kobler jeg helt ut på løpetur, synger inni meg og observerer verden rundt.

Under TM2018 skal jeg løpe mitt første halvmaraton, noe jeg både gleder og gruer meg til.