Geir Magne Skjeldnes

Jeg er ambassadør for Trondheim Maraton fordi: Jeg elsker å løpe. Utfordre meg selv mentalt og fysisk i konkurranser og se og oppleve den gleden løpingen gir deltakere og publikum. Trondheim maraton har jeg deltatt i to ganger og løpt halvmaraton, jeg synes løypa er flott og det er et godt arrangement her i Trondheim.

Jeg liker å løpe fordi: Jeg synes løpingen gir meg mye i form av å holde meg i form, jeg får sett nye steder når jeg deltar på løp og jeg møter mange nye flotte mennesker. Samtidig liker jeg å utfordre meg selv og se hva jeg kan oppnå gjennom trening og ha et mål med treningen.

Mine tips til andre som skal løpe Trondheim maraton er: Meld deg på i dag, så har du et flott mål for treningen din. Du velger den distansen du selv synes er utfordrende for deg og som gir deg best motivasjon. Sett deg et realistisk mål og tren frem mot det. Skal du løpe helmaraton er det veldig viktig at du løper nok km før løpet og legger inn langturer hver uke eller minst hver 14 dag.

Mine favoritt løpesko er: Nike Lunarglide 9 og Adidas Boston Boost.

Det beste jeg vet etter en løpetur er: Når jeg har kommet hjem og komme seg raskt i dusjen eller aller helst i badekaret hvis jeg har vært ute å løpt et maraton, legge seg i badekaret med noe god drikke og bare kjenne mestringsfølelsen man får etter en god trening/konkurranse opplevelse.

Dette tenker jeg på når jeg løper: Når jeg løper maraton deler jeg opp distansen i mange delmål. Jeg setter ofte neste drikkestasjon som neste delmål, da blir distansen enklere å takle. Jeg prøver også å få med meg litt av livet rundt løypa og severdigheter der, hvis jeg deltar på nye steder eller det er mye publikum.

Hvilken distanse jeg skal løpe under TM2019: Halvmaraton