Kjetil Gotvassli, Trondheim

Jeg er ambassadør for Trondheim Maraton fordi: I all hovedsak fordi Trondheim Maraton var det første løpet jeg noensinne deltok på, noe som ga mersmak med tanke på løping generelt og det var en så fin opplevelse at jeg siden den gang har dratt med meg en gjeng flotte kollegaer på arrangementet. 

Jeg liker å løpe fordi: Det gir en flott mestringsfølelse å sette seg mål, fullføre, og ta seg den frihet å være litt fornøyd med seg selv etterpå.

 Mine tips til andre som skal løpe Trondheim Maraton er: Meld dere på! Det er mange distanser å velge mellom og noe som passer for de fleste. Stemningen og folkefesten gjør at det blir lettere å komme seg gjennom enn det du trodde på forhånd.

 Mine favorittløpesko er: Har egentlig ingen favoritt, varierer alt etter underlag men setter pris på sko med godt grep siden jeg løper mest terreng.

 Det beste jeg vet etter en løpetur er: Energien og overskuddet det gir.

Dette tenker jeg på når jeg løper: Minst mulig. Kobler av så mye jeg kan, fantaserer gjerne om det neste løpet jeg skal delta på og nye mål jeg kan sette meg.

Hvilken distanse skal jeg løpe under TM2019: Det har blitt en tradisjon å delta på teammaraton sammen med folk fra jobb så det blir nok en etappe her også i år.