Tone Klevan, Elvarli

Jeg er ambassadør for TM fordi: Jeg ønsker å inspirere og  motivere andre til å delta i TM2019. Jeg har et ønske om  at flere skal få oppleve det fantastiske løping gjør med kropp og sinn, å være en TM-ambassadør er en gyllen mulighet til å spre løpeglede .

Jeg liker å løpe fordi: Løping  gir meg overskudd og livskvalitet , under en løpetur  er det kun meg, føttene, pusten og underlaget som sammarbeider. Jeg føler meg fri! Løping gir meg  lykkerus og en stor mestringsfølelse. Etter en arbeidsdag og  organisering med barn så kan jeg ofte føle meg sliten, det er da en løpetur gir meg masse energi og hjelp til å sortere og prioritere tankene hodet kan fylles med. Løping er en enkel idrett  som krever  så lite planlegging og utstyr,  kun et par  løpesko så er det bare å komme igang.

Mine tips til andre som skal løpe TM: Uansett mål så anbefaler jeg at du har trent litt i forkant slik at kroppen er rustet til å gjennomgå et løp, opplevelsen med løpet blir mye bedre  med forberedelser enn om man stiller til start uten å være forberedt.

Mine favoritt løpesko er: Har flere forskjellige par, både Adidas, Asics og Hoka. For øyeblikket er konkurranseskoa Adidas Adizero Adios og megdetreningsskoa Hoka Clifton 5 favoritter. Det finnes mange forskjellige skotyper ute på markedet, anbefaler å kjøpe sko til noen som har interesse og kunnskap om løpesko, Løplabbet!

Det beste jeg vet etter en løpetur er: Gofølelsen og at jeg er full av ny energi!! Mat smaker ekstra godt etter en løpetur samt en kopp kaffe.

Dette tenker på når jeg løper: Når jeg løper tenker jeg på alt og ingenting. Det beste med løping er at dersom jeg hadde noen negative tanker i forkant så har disse tankene blitt positive.  

Distanse under TM2019: Helmaraton.