Aud Matberg, Levanger

Jeg er ambassadør for TM fordi: jeg er blitt  veldig glad i å løpe å i følelsen jeg får etter en løpetur eller etter et løp. Opplevelsen jeg får ved å delta på store løp slik som TM er vanskelig å beskrive den må bare oppleves. Løping er godt for kropp å psyke, jeg ønsker derfor å motivere flere til å komme igang med løping å da er TM et supert treningsmål å noe som passer for alle.

Jeg liker og løpe fordi: av mange ulike grunner men jeg ønsker å holde meg  i form, det er enkelt, trenger bare ett par joggesko så kan man løpe hvor som helst.  Det er Godt å kjenne at kroppen fungerer , det gir mestring  og fyller opp energilageret😄 liker best å løpe på skogstier eller i fjellet da får jeg i tillegg flotte naturopplevelser.

Mine tips til andre som skal løpe TM: sett deg realistiske mål, om du ikke har løpt så mye fra før så start rolig for å unngå skader, husk styrketrening 👍 jeg har tro på å variere treningen slik at man ikke går lei eller får belastningsskader. Legg inn en langtur i uka og intervaller. Under løpet er det lurt å sette seg delmål , husk å nyt den flotte stemningen og at du faktisk er ute å løper, det er det ikke alle som kan😄 TM må bare oppleves👍

Mine favoritt løpesko : Hoka one one.

Det beste jeg vet etter en løpetur: god varm dusj å en kopp kaffe mens jeg nyter godfølelsen etter løpeturen.

Dette tenker jeg på når jeg løper: varierer hva jeg bruker løpeturen til, noen ganger tømmer jeg hodet eller har fokus på løpeteknikk. Jeg avhengig av musikk på øret så hovedsakelig tenker jeg minst mulig og nyter musikken å omgivelsene.

Hvilken distanse skal jeg løpe under TM 2019:  prøve sette ny pers på halvmaraton.