Eli Sofie Teigen, Hell

 Jeg er ambassadør for Trondheim Maraton fordi jeg ønsker å bidra til at flere mosjonister kan ha lyst til å være med på, for så å erfare hvor artig det er å delta på et slikt arrangement. Mange, flere enn vi aner, tror at slike arrangement er for profesjonelle løpere. Sannheten er at dette er for ALLE og at gevinsten ved å trene fram mot og gjennomføre et løp er helt uvurderlig både fysisk og psykisk.

Jeg liker å løpe fordi det er artig og det styrker min fysiske og psykiske helse enormt. Jeg løper fordi jeg har svært gode relasjoner i miljøet, og den sosiale gevinsten er kjempestor. 😊 Jeg løper både på mølle, asfalt og i fjell/terreng.

Mitt tips til andre deltakere er: Sett deg et realistisk mål som passer for deg. Ha det gøy i treningsperioden fram mot den store dagen, 7. September. Avtal med noen og forplikt deg, det er et helt uvurderlig virkemiddel på dager du har mest lyst til å ligge på sofaen.

Min favoritt sko er Asics GEL – Nimbus 21.

Det beste etter løpeturen er den gode følelsen av at kropp, hode og sjel har det bedre samt opplevelsen av fellesskapet med flotte folk.

På løpeturer «tømmer» jeg hode etter krevende dager, jeg nyter det fine rundt meg, nyter å kjenner at jeg er frisk og kan løpe, prater med venner. Ulike tanker på ulike løpeturer og det er det som er så genialt 😊 Løping fungerer til alt!

Jeg skal løpe 42 km under TM2019