Tanja Christine Gaivoronski

Tanja Christine Gaivoronski

Hvorfor er du ambassadør for TM? Fordi løping er min lidenskap, og jeg vil være med å fronte det flotte arrangementet som vi har her i Trondheim. Som ambassadør får jeg mulighet til å dele løpeglede, inspirere og motivere andre mennesker.

Hvorfor liker du å løpe? Fordi det rett og slett øker livskvaliteten min på så mange plan. Jeg liker at det kan være sosialt, og synes det er givende å trene med andre, sette seg mål og jobbe sammen for å oppnå dem. Det passer godt inn i tidsklemma, kan gjøres hvor som helst og når som helst. Mest av alt fordi det gir meg både masse glede, overskudd, utfordring, og mestringsfølelse i hverdagen.

Hvilke tips har du til dem som skal starte å løpe? Start forsiktig, prøv deg frem og finn ut hva du selv liker. Gjerne oppsøk noen for tips og hjelp med gode løpesko og evt en passende løpeplan. Motiveres du av musikk? Bruk det for alt det er verdt. Finn løpegleden før du begynner å jakte større mål.

Min favoritt sko ? Nike Pegasus 35 Turbo

Hva er det beste etter løpeturen? Energiboost og godfølelsen.

Hva tenker du på når du løper?

Det varierer omtrent like mye som dagsform kan. Noen ganger tenker jeg på ting jeg skal gjøre, hva jeg skal spise til middag, planlegger gruppetimer jeg skal ha på 3T, på nåværende eller fremtidige løpemål osv.Andre ganger tenker jeg ikke på noen ting, bare løper, hører på musikken min og nyter øyeblikket.

Hva skal du løpe under TM2020 ? 
Jeg har løpt flere halvmaraton og 10 km i Trondheim de tidligere årene, nå leker jeg litt med tanken på helmaraton i 2020, men vi får se.