– i samarbeid med Adressavisen og Right To Play 

Barnas minimaraton er løpet for de alle minste. Her kan man velge mellom kort løype og lang løype

TM barnas minimaraton – 2018 
 
 Løpsstart: 
Kort løype: kl. 13.00
Lang løype: kl. 13.20

Deltakeravgift:100 kr


right-to-play-logo-stacked-tricolour-nettversjon

Mange barn over hele verden vokser opp uten lek og idrett. Vil du være med på å gi dem muligheten til å drive med dette? Da bør du støtte Right To Play når du melder deg på!

Dette er en ledende internasjonal humanitær organisasjon som jobber for å gi barn i vanskeligstilte deler av verden muligheten til å drive med lek og idrett.

img_3689-1024x683

Right To Play bruker lek og idrett for å skape sosial endring. De har prosjekter i mer enn 20 land i Afrika, Midtøsten, Asia og Sør- Amerika.

Du som leser dette vet sannsynligvis hvor mye positivt det er med lek og idrett. Hvilken glede det gir. Mestringsfølelsen du kjenner, og hvordan du kan utfordre deg selv.

Det er kanskje mange av dere som gjerne vil dele gleden ved idrett med andre. Du gjennom vår påmelding har du mulighet til dette ved å donere penger til Right To Play.

Ved å støtte Right To Play, er du med på å gi nesten 1 million barn og unge tilbud om regelmessig aktivitet hver uke. I disse aktivitetene lærer barna viktige ting som å vare på seg selv, beskytte seg mot sykdommer og løse konflikter.

Jenter, funksjonshemmede, tidligere barnesoldater og barn med HIV/AIDS blir alle inkludert i programmene til Right To Play.

Du kan gi disse barna en bedre hverdag ved å støtte Right To Play når du melder deg på.

img_1501-1024x768

 

 

Følg oss

SuperWebTricks Loading...