7.september – årets treningsmål

 – i samarbeid med Adressavisen og Right To Play 

Barnas minimaraton er løpet for de alle minste. Her kan man velge mellom kort løype og lang løype
 
Startnummer får du forhåndskjøpt her eller du kan kjøpe i teltet som står i Kongens gt.

Løpsstart:

Kort løype: Fra startportal (i Kongens gt) til Adressaportalen i Kjøpmannsgt (v/ Vår Frues Strete)
Lang løype: Fra startportal (i Kongens gt), Kjøpmannsgt, Dronningens gt, Søndre gt, Kongens gt og til høyre i Kjøpmannsgt og Adressaportal.

Kort løype passer for alle, fra 0 år. Om den lille håpefulle sitter i barnevogn, bæremeis eller på skuldrene til en voksen er bare morsomt. Det er flere voksne enn barn som deltar og skaper en flott ramme rundt dette løpet.

Lang løype passer også for små barn som ønsker å løpe litt for egen maskin. Men her har du hele spekteret av små løpere. Fra de som har full turbo aktivert til de som tar det noe roligere. Her må gjerne voksne også delta.

 

Påmelding: klikk her

Deltakeravgift:100 kr


img_3689-1024x683

Mange barn over hele verden vokser opp uten lek og idrett. Vil du være med på å gi dem muligheten til å drive med dette? Da bør du støtte Right To Play når du melder deg på!

Dette er en ledende internasjonal humanitær organisasjon som jobber for å gi barn i vanskeligstilte deler av verden muligheten til å drive med lek og idrett.

Right To Play bruker lek og idrett for å skape sosial endring. De har prosjekter i mer enn 20 land i Afrika, Midtøsten, Asia og Sør- Amerika.

 

img_1501-1024x768

Du som leser dette vet sannsynligvis hvor mye positivt det er med lek og idrett. Hvilken glede det gir. Mestringsfølelsen du kjenner, og hvordan du kan utfordre deg selv.

Det er kanskje mange av dere som gjerne vil dele gleden ved idrett med andre. Du gjennom vår påmelding har du mulighet til dette ved å donere penger til Right To Play.

Ved å støtte Right To Play, er du med på å gi nesten 1 million barn og unge tilbud om regelmessig aktivitet hver uke. I disse aktivitetene lærer barna viktige ting som å vare på seg selv, beskytte seg mot sykdommer og løse konflikter.

 

Jenter, funksjonshemmede, tidligere barnesoldater og barn med HIV/AIDS blir alle inkludert i programmene til Right To Play.

Du kan gi disse barna en bedre hverdag ved å støtte Right To Play når du melder deg på.

right-to-play-logo-stacked-tricolour-nettversjon