Nesteløp.no

Vi har inngått et samarbeid med løpesamfunnet nestelop.no

Neste Løp AS sin målsetting er å gi løpeinteresserte et nettsted som motiverer deg til å løpe mer og finne de løpene du ikke viste om. Neste løp lanseres som nettstedet www.nesteløp.no og vil dekke hele spekteret av løpedistansene fra de mest ekstreme ultraløp, maraton, halvmaraton til de som ønsker å gjennomføre sin første 5 km. Ambisjon er å skape Norges (og så Skandinavias) råeste nettsted for løpeinteresserte og på den måten motivere folk til å bevege seg mer.
(referanse nestelop.no).

Nesteløp.no har også satset på løpecoaching og vår egen fantastiske ambassadør Bettina er i stallen til gjengen. Det kan du lese mer om her https://nestelop.no/bli-en-bedre-loper/bettina-overstad-hogseth

Vi SMN TM gleder oss til et godt samarbeid i tiden fremover. Vårt mål er å bidra til at flere kommer seg i aktivitet og får øynene opp for ulike løpsarrangement rundt i landet igjennom nesteløp.no

Comments are closed.

Translate »