Terskel Test

Nå har jeg brukt min Polar Vantage V2 veldig aktivt siden jeg fikk den i januar i år. Den har blitt en veldig god treningskompis, og det føles helt umulig å snøre skoa og ta en løpetur uten klokka.

Med sin brukervennlige skjerm, er den lett å lese under selve økta. Noe som gjør det lett å se om man er på riktig intensitet. Så har i disse månedene vært enda mere bevisst på å følge mine pulssoner.

Jeg vil vel si at jeg har merket fremgang på øktene. Har løpt mer eller mindre de samme type intervall økter, og sett at pulsen ikke er like høy på dragene om jeg sammenligner med januar måned.

For å finne ut om magefølelsen stemte, tok jeg likegodt en tur til Løplabbet på Lade, Trondheim. Der var målet å se om min terskelfart hadde forbedret seg. Slik at da var det bare å gjøre seg klar for en terskel test.

Snurr film, så får du høre konklusjonen etter at Vantage V2 kom på håndleddet.

Comments are closed.

Translate »