Midnight Sun Maraton 2021

🏃 19. juni var det klart for Tromsø-tur og løp med startnummer igjen. Arrangørene klarte på tross av ulike restriksjoner å gjennomføre et flott og og ryddig arrangement! For egen del var det helmaraton som sto på lista. Min første fulldistanse sprang jeg i Trondheim 2019, i fjor ble det på grunn av restriksjonene ingenting så kroppen var spent på «ståa». Mye jobb i juni førte til ikke maksimal oppladning, men jeg satset på at et jevnt aktivt år skulle gi en greit forberedt kropp 😀

Vi startet i puljer på 25 klokken 09.00 om morgenen, så midnattssol var det ikke store muligheter for 🌞 løypa startet i sentrum, tok turen over broen til Tromsdalen hvor vi først sprang sørover, vendte og sprang nordover mot Kroken. Etter vending der bar det tilbake til byen. Etter passert halvmaraton bar det sørover på Tromsøya og ut mot flyplassen. Da begynte kroppen å merke kjøret, og vinden kjentes ekstra hardt! Fint å springe ut mot flyplassen men ved vending og 33 løpte kilometer kjentes det godt, både i beina og hodet. Herfra og inn var det bare å jobbe med tankene og få føttene til å gå. Skiltene med antall kilometer igjen motiverte sterkt og gleden over å løpe inn i gågata og krysse mål-linjen var stor 😀 godt fornøyd med innsatsen, 9 minutter pers fra TM 2019 regner jeg som godkjent, kommer fler løp senere i år! Inspirerende å se de raskeste, i et tempo jeg nok aldri når 🤣 like inspirerende er det også å se de som sliter seg gjennom og bruker adskillig lengre tid, svaksynte som må ha guide, damen med en arm, de som sprang halvmaraton med barnevogn (raskere enn jeg gjør det uten vogn), mannen på 79 som sprang mila med smil om munnen, dattra mi som nådde sitt mål på mila og mange flere 👍

MSM var det jeg synes et slikt arrangement skal være; et sted der alle kan løpe, uansett tempo, forutsetninger og mål! Det samme vil Sparebank 1 SMN Trondheim Maraton være i september, så meld deg på 🏃👍

Comments are closed.

Translate »