Arrangement og covid 19

På nettet stiger påmeldinga med 30-40 påmeldinger pr. dag og flere lurer på om det blir arrangement 4.september.
Er det noe korona har lært oss så er det at vi aldri kan være 100% sikker og at 2 måneder er lenge i et koronaliv. Mye kan skje på den tiden, både strengere tiltak og lettelser, mange ganger. Store deler av Norges befolkning begynner å bli vaksinerte nå så det ser lyst ut for arrangementsnorge i høst.

Vi planlegger for et «normalt» arrangement lørdag 4.september med noen føringer og restriksjoner. Hva dette innebærer vil vi si mer om i starten av august når vi har hatt planleggingsmøte med Trondheim Kommune.

Vi gleder oss stort til å gjennomføre en skikkelig løpefest for deg og alle løpeglade i Norge. Vi har brukt tiden i korona til å forbedre oss i flere ledd, slik at du som deltaker skal få en bedre opplevelse hele veien. Lykke til med forberedelser gjennom sommeren og tidlighøsten. Vær fornuftig, lytt til kroppen og sist men ikke minst, senk skuldrene. God sommer fra oss i SMN TM <3

Mens vi venter på årets arrangement tåler vi å se et kort sammendrag fra 2019 arrangementet.

Mvh
Prosjektleder
Morten Rasch Eliassen

Comments are closed.

Translate »