Ambassadørprosjektet

Engasjement. Glede. Suksess

Vi kan med hånda på hjerte si at for oss har ambassadørprosjektet vært en sentral brikke i suksessen for Trondheim Maraton. Det å ha levende «markedsføringsplakater» med et tydelig og engasjert budskap har vært vår nøkkel til suksess. «FREMSNAKK»!

For oss handler det om å skape et miljø, en tilhørighet og en TM familie der du kan lære, gjøre og oppnå, uansett nivå og mål.

Foto: Kjell Thore Leinhardt

Høsten 2017 kom ideen om å knytte til oss ambassadører som skulle fremsnakke oss i ulike kanaler. Det tok ikke lange tiden for at dette ble en realitet. Vinteren 2018 engasjerte vi 19 ambassadører som skulle bidra til å spre løpeglede. I 2019 utvidet vi til over 30 ambassadører, og da med større fokus utenfor kommunegrensen. Målet var å trekke til seg flere tilreisende for at deltakere utenbys skulle oppleve Trondheim. I løpet av koronaåret 2020 så utvidet vi ytterligere og ble over 50 løpeglade mosjonister. I 2021 meldte deg seg et klart behov for å ha teamledere. Noen dyktige personer som kunne drifte prosjektet og være et bindeledd mellom arrangør og ambassadør. Disse 3 var på plass i løpet av 2021.
I år, 2022, kan vi stolt skrive at vi har passert over 70 flotte ambassadører som er bosatt rundt omkring i Norges vakre land. Alle bidrar på sitt vis til å bidra til økt synlighet og aktivitet for arrangementet.

Visjonen er «vi skal ha en ambassadør der det bor folk»!

Foto: Kjell Thore Leinhardt

Ambassadørene våre er 100% frivillighet, noe som er svært gledelig å sette fokus på, spesielt i år siden det er frivillighetsåret. Flere av våre ambassadører har ukentlige løpeturer med potensielle deltakere, bistår trening inn mot bedrifter, står på stand og arrangerer pop-up løping på sin hjemplass. For en velvilje, for et engasjement! Fantastisk!

Følg deres treningshverdag igjennom vår instakonto @trondheimmaraton

Translate »